zaterdag 17 december 2011

Brandende voeten bij diabetes

Bij diabetes komen brandende voeten vaak voor. Dat komt omdat de zenuwen, en dan vooral de dunne vezels, de weg kwijt zijn door de suiker in het bloed. De zenuwen raken daarvan in een soort overspannen staat en gaan constant zinloze pijnsignalen afgeven. Die pijnsignalen lopen dan naar de pijncentra in de hersenen en die geven je het gevoel dat je voeten constant in brand staan. Of dat je door een brandnetel veld gelopen hebt. Of op prikkeldraad loopt. Of andere onplezierige sensaties.

Daar kan wel wat aan gedaan worden. Ook zonder dat je suf of een zombie wordt. Bizar genoeg zullen veel dokters eerst je middelen voorschrijven die wel pijnstillend zijn, omdat ze de zenuwen lam leggen, maar helaas worden dan ook de zenuwen in je bol lam gelegd, met als gevolg een zombie gevoel.

Dat hoeft niet!

Wij hebben gemerkt dat je patienten met diabetes en brandende voeten heel goed kan helpen, zonder nare bijwerkingen met drie middelen:

1. Met Normast, een middel op basis van een lichaamseigen pijnstiller en ontstekingsremmer, die de zenuwen tot rust brengt en zorgt dat de micro ontstekingen die bij diabetes een rol spelen geremd worden.
2. Met alfa liponzuur, een lichaamseigen zenuwbeschermende stof, en met
3. Pijnstillende cremes op basis van middelen zoals amitriptyline en gabapentine.

Dit drieluik haalt veel patienten met diabetische pijnlijke brandende voeten uit de rode cijfers.

Normast en alfaliponzuur zijn simpel via het internet bij www.ergomax.nl te bestellen (Normast twee maal daags 600 mg en alfaliponzuur (Glucorell) drie maal 100 mg.

De pijnstillende cremes kan je dokter voor je aanvragen door een email te sturen naar infoo@neuropathie.nu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten