dinsdag 11 januari 2011

Doorbraak in chronische pijn met lichaamseigen natuurlijke pijnstiller Normast - IOCOB

Doorbraak in chronische pijn met lichaamseigen natuurlijke pijnstiller Normast - IOCOB

1 opmerking:

  1. Pelvilen en Normast zijn twee supplementen die de lichaamseigen stof palmitoylethanolamide bevatten. Dat is een vetachtig stofje met een moeilijke naam dus. Dit vetachtige stofje wordt door onze eigen lichaamscellen gemaakt in situaties van chronische ontstekingen of chronische pijnen.

    Heel lang geleden, miljoenen jaren terug, werd deze stof voor het eerst gemaakt in primitieve ongewervelde wezens in de zee, om hun te beschermen tegen chronische ontstekingen. Dat beschermende principe beviel toen in de evolutie zo goed, dat palmitoylethanolamide nu door alle gewervelde dieren, en ook door vissen en andere wezens gemaakt wordt, om natuurlijke bescherming te bieden. Het lichaam komt weer in balans als de cellen deze stof maken.

    Bij chronische ontstekingen en pijnen die uit de hand lopen kunnen we nu door extra palmitoylethanolamide toevoegen via deze twee supplementen. Het resultaat is bij veel vrouwen uitmuntend, en de bijwerkingen zijn afwezig! Logisch, als iets miljoenen jaren in de natuur getest is en goed bleek te werken!

    Daarom is het gebruik van palmitoylethanolamide in de vorm van Normast of Pelvilen een echt eigentijds voorbeeld van natuurlijk genezen en het herstellen van de natuurlijke balans.

    BeantwoordenVerwijderen